İYİ Partili Cenk Özatıcı: Türklüğü müdafaa edeceğiz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, Türk milletinin birliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, Türk milletinin birliğine ve Türklük bilincinin korunmasına vurgu yapan güçlü bir açıklama yaptı.

Özatıcı, partisinin temel değerlerinden ödün vermeden, Türk milletinin ortak hedefler etrafında kenetlenmesi gerektiğini ifade etti.

“Türklüğü müdafaa edeceğiz. Bir avuç halk değil, bir yumruk millet olacağız” sözleriyle, bölünmez bir bütünlük mesajı veren Özatıcı, bu söylemiyle hem parti tabanına hem de geniş kitlelere hitap etti.

Özatıcı, açıklamasında, Türk milletinin tarih boyunca zorluklara karşı birlik ve dayanışma ile mücadele ettiğini hatırlatarak, bu ruhun bugün de devam etmesi gerektiğini vurguladı.

ce.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.