Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a duygusal teşekkür: “Annem çok duygulandı”

Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a duygusal teşekkür: “Annem çok duygulandı”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Silivri Cezaevi’nde 149 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Özdağ, Yavaş’ın bu süreçte kendisine ve ailesine verdiği destekten dolayı minnettar olduğunu belirtti.

Özdağ, ziyarette yaptığı açıklamada, “Silivri’de tek kişilik hücrede 149 gün boyunca düşman muamelesi görerek özgürlüğümden yoksun bırakıldım. Davamız şu an belirli bir aşamada, istinafa giderek hukuk mücadelesini sürdüreceğiz. Bu zor süreçte Mansur Başkan hem bana hem de aileme destek oldu. Meslektaşı olan annemi ziyaret etti, bu annemi çok duygulandırdı. Bugün kendisine teşekkür etmek için buradayım” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.