İYİ Partili Türkoğlu: “Binlerce vatandaşın hayalleri yıkıldı”

İYİ Partili Türkoğlu: “Binlerce vatandaşın hayalleri yıkıldı”
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Atış Yapı mağduriyetini gündeme getirdi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, TBMM kürsüsünde Atış Yapı mağduriyetini gündeme getirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkoğlu, Smart ve Babylon projeleriyle binlerce vatandaşın kandırıldığını belirterek, “Kimi peşin para yatırdı, kimi borçlandı. Şimdi ne ev var ne muhatap, sadece yıkılmış hayaller!” sözleriyle mağduriyetin boyutuna dikkat çekti.

Sorunun yalnızca konut meselesi olmadığını vurgulayan Türkoğlu, “Bu, hukukun, vicdanın ve kamu gücünün sınandığı bir durum. İnsanlar güven satın aldı, ama şimdi ortada kaldılar. Bu rezalet örtülemez!” dedi.

Tüm Meclis’e ve özellikle Bursa milletvekillerine seslenen Türkoğlu, “Bu mesele bir partinin değil, halkın meselesidir. Halkın yüzüne bakabilecek olanlar, şimdi susmayanlardır!” ifadelerini kullandı.

Türkoğlu, Atış Yapı mağdurlarının sesi olmayı sürdüreceklerini ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.