İyi parti kurucularından Ethem Baykal konuk olarak katıldığı En son haberde Meral Akşener'in eşini ve oğlunu eleştirdi. Ana, Baba, Oğul ve Babi'ye gülel güle dedi.

Yazar Sevda Türküsev: Yavuz Ağıralioğlu partiden ayrıldı.Sizin onunla bir olma yolunda bir oluşumunuz varmı ?Bir parti bir dirsek temasınız bulunuyormu? diye sordu.

Ethem Baykal: Yavuz bey bizim arkadaşımızdır partimizin milletvekilliğini yapmıştır.Yavuz Ağıralioğlu kurucu değildir.İstifa ederek partiden ayrılmıştır.Partiye tekrar kazandırılabilirdi ama iyi yönetilemediği için istifa edip partiden ayrılmıştır.Parti bizimdir. Partiyi şu anda işgal edenler kiracıdır. Oğlumuz evleniyor kiracıları göndericez.
Gazeteci İlker Koç partiden kimi gönderiyorsunuz? Konuşmalarınızdan Meral Akşener anlaşılıyor demesi üzerine; Evet tabi biz kötü birşey demiyoruz. Meral Akşener torunlarına hasret kaldı. Gitsin torunlarını sevsin açıklamsında bulundu. 
Yaptığı açıklamada Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener ve oğlu Fatih Akşener'in babalı oğullu partiyi  iç işlerinin ötesinde yönetmeye çalışması sonucu,  parti içi  yönetime karışmaları tepki aldı.
 

Editör: Habererk Com