İYİ Parti'nin eski Genel Başkan Yardımcısı, eski Parti Sözcüsü ve eski İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni siyasi hareketine Kocaeli'den destek büyüyor. Ağıralioğlu'nun partiden ayrılmasının ardından, seçimler sonrası kurulacak yeni partiye katılım için Kocaeli'den istifalar gelmeye başladı.

Bu hareketlenmenin ilk örneklerinden biri, İYİ Parti'nin uzun süreli il başkan yardımcısı Yasemin Met'in istifası oldu. Sosyal medya üzerinden istifasını duyuran Met, yeni parti kurma sürecinde Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte hareket edeceğini ifade etti.

Trabzonlu vekil hırsız diyen DEM'li vekili dövdü Trabzonlu vekil hırsız diyen DEM'li vekili dövdü

Met, İYİ Parti'deki görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kişilere teşekkürlerini sunarak, "İyi Parti'de görev yaptığım süre zarfında birçok kademede bulundum ve şimdi Kocaeli İl Başkanlığı ve Genel Merkeze istifamı sunarak ayrılıyorum. 7,5 yıl boyunca birlikte olduğum ilçe başkanlarına, yönetimlerine ve teşkilatımıza, özellikle kadın ve genç üyelerimize içtenlikle teşekkür ederim. İleriye dönük siyasi yolculuğumda Sayın Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte olacağım. İlkeli, liyakatli ve hizmet odaklı bir siyasi arenada buluşmayı dört gözle bekliyorum. Saygılarımla, Yasemin Met" dedi.

Kaynak: enkocaeli- Talha Yıldırım