İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Mert Akdemir ve 2019 Seçimlerindeki Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç partisinden istifa etti.

Akşener İyi Parti'ye Veda Etti Akşener İyi Parti'ye Veda Etti

 İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı ve Dost Beykoz Yazarı Mert Akdemir, partisinden ve mevcut görevinden istifa etti.

İstifası üzerine Akdemir yaptığı açıklamada; "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti'den ve Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İyi Parti çatısı altında bir çok kıymetli insan tanıdım. Yeni tecrübeler edindim. Hepsinden dolayı kalben çok mutluyum. Beykoz İyi Parti İlçe Teşkilatı mensupları başta olmak üzere bugüne kadar birlikte siyaset yaptığımız, birlikte yol yürüdüğümüz herkese bir hakkımız geçtiyse helal olsun." ifadelerini kullandı.

  Akdemir'in istifasının ardından bu sabah da 2019 seçimlerinde İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Dost Beykoz Yazarı Bilgehan Murat Miniç de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Miniç istifasının ardındanyaptığı açıklamada: "2019 yılında bugünki 20 yıllık iktidara alternatif olur, Türk Milliyetçilerinin, vatanseverlerin bir araya geleceği, demokrasi, hak ve özgürlükler mücadelesinin birlikte verilip tek adam sistemine karşı bir duruş inşa edilen bir merkez olur düşüncesiyle Belediye Başkan Adayı olarak omuz verdiğimiz İyi Parti'den istifa ediyorum. Bu süre zarfında birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hakkımız var ise helal olsun. Ben ve arkadaşlarım Beykoz için, Beykoz'un Çocukları için verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..."ifadelerine yer verdi

murat1-1

Editör: Habererk Com