İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanırken, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını duyurdu.

Partinin Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından, partinin resmi sosyal medya hesabı, ilgi çekici bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, “Ankara’mızın neredeyse 30 yıldır devam eden vizyonsuz ve vasat yönetimine son vermeye, Başkentimizi İYİ Belediyecilik vizyonumuzla hak ettiği şekilde yönetmeye gelen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Topel Yıldırım!” denildi.

Paylaşımda ayrıca, Akşener’in Yıldırım’a rozet taktığı fotoğraflar da yer aldı. Yıldırım ise, adaylığı açıklandıktan sonra yaptığı açıklamada, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi:

Ankara, layık olduğu yerde değildir. Ankara, adına, şanına, rütbesine ve tarihine uygun bir konumdan çok uzaktadır. Ülkemize bir asırdır başkentlik yapan Ankara, var olan potansiyelini harekete geçirememiştir. Ankara’ya hayır gelmemiş, hayat Ankara’dan çıkmıştır. Ankara, son 5 yılda ayağa kalkmak yerine, tembellik ve ihmalkarlıkla geriletmiştir. Ankara, her hayali proje sanan bir zihniyet ile her projeyi hayal gören bir atalet arasında kalmıştır. Bu iki zihniyet, Ankara’yı emekliye ayırmıştır."

AKP'li Şamil Tayyar sağlık sistemine tepki gösterdi AKP'li Şamil Tayyar sağlık sistemine tepki gösterdi

Kaynak: Haber merkezi