Saadet Parti'si Lideri Temel Karamollaoğlu Halk TV'de Lider Masası'nın konuğu oldu. Karamollaoğlu, seçim güvenliği hakkında konuştu.

Karamollaoğlu, “Seçim kanaatimce kazanılır. Millet İttifakı lehine yüzde 45-55 civarı oran alabileceğimizi düşünüyorum. Tayyip Bey kaybetme ihtimalinin büyük olduğunu gördü” sözlerini kullandı.

Karamollaoğlu şu açıklamalarda bulundu:

'CAN KAYBI AÇIKLANAN SAYILARDAN ÇOK DAHA FAZLA'

"Üzülerek ifade edeceğim ama bizim teşkilatlarımızdan aldığımız bilgilerde de can kaybı açıklanan sayılardan çok çok fazla. Köyler felaketti. Hatta şunu söyleyeyim, torunum Ankara Eğitim Hastanesi'nde doktor. Köylerin hali perişan diyor. Ben vefatların 45 binin çok çok üstünde olmasından endişe ediyorum."

'İttifak içinde ittifak formülü' üzerine konuşan Karamollaoğlu şunları söyledi:

Buradaki muradımız tek amblem altında şeçime girmek. Biz 20 küsür yıldır çalışan eski bir partiyiz. Biz seçime giderken bir liste yapalım oturup beraber bu listeyi hazırlayalım diye bir teklif götürdük. Herkes kendi ambleminin altında seçime gidilmesini istiyor. Fakat tecrübeyle de alakalı biz 20 yıldır seçime gidiyoruz. Bu nedenle bizimle birlikte seçime gidilmesi mantıklı. CHP'nin listelerinden seçime gitmek teklif olarak geldi ama biz onu doğru bulmadık.

Editör: Ali Özyiğit