Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Necip Fazıl Tiyatro Salonu'nda düzenlenen Keçiören Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ 5 SENE NEFES ALAMAZSINIZ!

Karamollaoğlu, belediye başkanlığının kendi ilçesinin, kendi beldesinin, kendi ilinin cumhurbaşkanlığı gibi olduğunu belirterek, "Neticede bir temel kayda var. 'Nasılsanız öyle yönetilirsiniz', biz şimdi bu seçimde olduğu gibi bunun kararını vereceğiz. İşte çok kısa bir zaman önce bir genel seçim geçirdik. Hadiseleri o seçimde yaşayarak geçti. Milletimiz çok cüzi bir şekilde cumhurbaşkanlığında bir fark yüzde 1,5 farkla Sayın Cumhurbaşkanı'na görev verdiler ama Meclis'te çoğunluğunu kaybetti. Eskiden 600 milletvekilinin 350'sini neredeyse veya fazlası kendisini temsil ederken bugün yüzde 70'e düştü. Yanına bir tane ona destek veren siyasi parti gelmezse Meclis'ten bir karar çıkarma ihtimali yok. Belediye başkanlığı aslında kendi ilçesinin, kendi beldesinin, kendi ilinin adeta cumhurbaşkanlığı gibidir. Elbette aynı kefeye koyamaz, cumhurbaşkanının imkanları çok daha geniştir, mesuliyeti çok daha geniştir. Cumhurbaşkanı hesabı çok daha üst seviyede öder. Hata yaparsa bütün millet çeker. Belediye başkanları da kendi çapında ve kendi bölgesinde, ilinde, ilçesinde aynı problemleri yaşarlar. Eğer bu iktidar bu seçimlerde belediye seçimlerinde bugün iddia edilen aksaklıkları dikkate almadan, yeniden vatandaştan destek alırsa emin olun önümüzdeki 5 sene nefes alamazsınız. Bu sıkıntıdan kurtulmanın yolu iktidara bir ders vermek, iktidarı ikaz etmek. Buna da oylarınızla ulaşılacak" diye konuştu.

Editör: Habererk Habererk