2022 FIFA Dünya Kupası'nın yapıldığı Katar'da bir gazeteci daha hayatını kaybetti. 

Gulf Times'ta yer alan habere göre Al Kass TV için çalışan fotomuhabir Khalid al-Misslam geçtiğimiz günlerde Katar'da hayatını kaybetti. Gazetecinin neden öldüğüne dair henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

Al Kass TV ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu ölümü doğruladı. Açıklamada, "Al-Kass TV, Yaratıcılık Departmanında fotoğrafçı olan Khaled Al-Musallam'ın yasını tutuyor." denildi.

KHALID AL MISSLAM KİMDİR? 

Khalid Al Misslam, Katar kanalı Al Kass TV'de foto muhabiri olarak görev yaptı.

Al Misslam'ın Cumartesi günü ölümü hakkında daha fazla bilgi yayınlanmadı. Katarlı bir haber kuruluşu olan Gulf Times, sosyal medya aracılığıyla aileye taziyelerini iletti.

KATAR'DA DAHA ÖNCE ABD'Lİ BİR GAZETECİ DAHA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

2022 FIFA Dünya Kupası'nın çeyrek finalinde Arjantin ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı takip ettiği sırada fenalaşan ABD'li gazeteci Grant Wahl da hayatını kaybetmişti. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği ABD'li gazeteci, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

Wahl, Katar'da gökkuşağı renkli tişört giydiği için gözaltına alınmıştı. Olayı kişisel blogu ve sosyal medya hesaplarından paylaşan Wahl, ABD-Galler maçına tişörtü sebebiyle alınmadığını, 25 dakika gözaltında tutulduğunu ve olayı tweet attığı için telefonunun zorla elinden alındığını aktarmıştı.

Editör: Yadigar Hanım