Kartal'da 2006 yılında eski ortağı Tekin Aytar'ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra firar eden şüpheli Mehmet Ş.G, 17 yıl sonra Kartal Eğitim Hastanesi önünde yakalandı.
Kartal, Cumhuriyet Mahallesinde 29 Mayıs 2006 tarihinde meydana gelen olayda Mehmet Ş.G. eski ortağı Tekin Aytar'ın  yanına giderek, benim hakkımda ileri geri konuşuyormuşsun 
dedikten sonra silahla vurduğu belirlenmişti.Daha önce beraber kırahathanesi olan ve ortaklıktan ayrılan Mehmet Ş.G. o dönemde kartalda kendine ait kırahathane açtığı daha sonra ortağını öldürdükten sonra 17 yıl boyunca kayıplara karıştığı belirtildi.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri yıllardır firarda olan Mehmet Ş.G.'nin Kartal bölgesinde dolaştığının tespit edilmesi üzerine çalışma başlattı. Bölgede çalışma yapan ekipler dün öğlen saatlerinde  düzenlenen operasyonda Mehmet Ş.G'yi yakalayarak gözaltına aldılar.
 Şüpheli Mehmet Ş.G.'nin 1998 yılında Eşi, eşinin annesi ve eşinin kardeşini öldürdüğü için cezaevine girdiği, çıkarılan aftan faydalanarak serbest bırakıldığı belirtildi.
 

Editör: Habererk Com