Tavuklu Mama Avantajları

Tavuklu mama, kediler için yüksek kaliteli protein kaynağıdır. Paw Paw kedi maması 15 kg paketlerde, kedilerin kas yapısını güçlendiren ve enerji ihtiyaçlarını karşılayan besin kaynakları vardır. Tavuk eti, aynı zamanda, kedilerin sağlıklı bir deri ve parlak tüy yapısına sahip olmalarını destekleyen esansiyel amino asitlere de sahip olduğundan kediler için zararlı değildir.

Avrupa Kapılarını Aralamak Artık Çok Kolay! Marina Vize Başvuru Merkezi ile Hayallerinize Ulaşın! Avrupa Kapılarını Aralamak Artık Çok Kolay! Marina Vize Başvuru Merkezi ile Hayallerinize Ulaşın!

Balıklı Mama Avantajları

Balıklı mama ise, tavuklu mamalara göre zengin Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri içeriğiyle ayrılır. Bu yağ asitleri, kedilerin kalp sağlığını korumak ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. Paw Paw kedi maması, balıklı seçenekleriyle de kedilerin üriner sistem sağlığını destekleyerek tüy dökülmesini azaltır. Hem tavuklu hem de balıklı mamalar, kedilere farklı destekleyici içerikler sunduğundan kedilerin durumuna göre seçim yapılmalıdır.

Bazı kedilerde tavuk ya da balığa karşı alerji olabildiğinden kedilerin beslenmesinde bu tür durumlara göre de mecburi seçim yapılması gerekebilir. Alerjiler ve cilt sağlığında oluşacak problemlerde öncelikli etkenlerden birisi mama olduğundan veteriner hekim kontrolü ile mama değişikliğine gidilebilir.

Paw Paw Kedi Maması ile Sağlıklı Beslenme

Paw Paw kedi maması gibi bu alandaki kaliteli mamaların hem tavuklu hem de balıklı çeşitleri vardır. Kedilerin dengeli ve sağlıklı beslenmesini isteyen kedi sahipleri, kedilerin severek tükettiği Paw Paw kedi maması 15 kg ekonomik paketlerini satın alarak hem ekonomik hem de sağlıklı bir alışveriş gerçekleştirebilir. Zira 15 kg’lık ekonomik paketler, uzun süreli kullanım için üretildiğinden dolayı bozulma gibi durumlar yaşanmaz.

Tavuklu ya da balıklı Paw Paw kedi maması 15 kg paketleri incelemek, içeriğini kontrol etmek için hemen petpal.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Birbirinden farklı mama çeşitlerine yer verilen online internet sitesinde üstelik en uygun fiyatlar sunulur.

Editör: İsmail Türk