Genel merkezde CHP muhabirleriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU-YAVAŞ AÇIKLAMASI

Dilimizde tüy bitti. İki belediye başkanı görevinin başında çalışıyorlar. Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan Altılı Masa.

EYT DÜZENLEMESİ

 Erdoğan 'Seçimi kaybedeceğimi bilsem uygulamam' demişti seçimi kaybedeceğini biliyor o da fark ediyor, ona çok şey yaptıracağım daha. Devletin nasıl yönetileceğini bilmiyor benden öğreniyor nasıl müdahale edilmesi gerektiğini bilmiyor benden öğreniyor. Ona daha çok şey yaptıracağım.

KILIÇDAROĞLU-AKŞENER GÖRÜŞMESİ

 Ne kırgınlık var ne şu var bu var. Suratlarımız asık değildi. Biraz ciddi mi durmuşuz? Göremedim fotoğrafları. Ama gayet güzel keyifli sohbet oldu. Pek çok alanda görüş alışverişinde bulunduk. Ben bir gün önce de Temel Bey'e gittim. Görüşmeyi de doğal karşılamak gerekiyor. Farklı düşündü diye masanın dağıldığı falan yok. Bunlar belli çevrelerin domine ettiği, kavgaları bulandırmak istediği süreç bunu dikkatle izliyoruz. Altılı Masa kararlılıkla azimle yoluna devam edecek. Elbette gündemlerinde farklı konular var. Her başlığı görüşebiliriz uygar insanlar gibi bir karar vereceğiz. Vereceğimiz karar 6'lı masanın kararı olacak.

Editör: Habererk Habererk