Levent Gültekin Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyaseti bırakamadım sözleri için, bir insan hakkında böyle ağır konuştuğum için çok üzgünüm ama ağır konuşacağım dedi.

Sen 11 yıldır bu ülkede hangi siyaseti yaptın? Hangi sonucu aldın ? 11 yıldır bu iktidar kazansın diye her türlü oyunu kurdun. 11 seçim kaybettin. Siyaset yapmadın partiyi bir mezhep partisine dönüştürdün, tam da onların istediği gibi… Kurtulayım diyerek Muharrem İnce‘yi aday gösterdin Muharrem İnce‘yi aday yaparak Tayyip Erdoğan’ın kazanması için zemin hazırlayarak mı mücadele ettin?

2023’te 100’de 1 milyon muhalefetin kazanacağı bir seçime ben aday olacağım diyerek, dayatarak, yaktın ülkeyi böyle mi mücadele ettin?

 Ekmelettin’i kabul ederek mi mücadele ettin? 2017’de referandumda mühürsüz oyları kuzu kuzu kabul ederek mi Tayyip Erdoğan’la mücadele ettin?

Yarın Seçim Olsa Partilerin Alacağı Oylar Yarın Seçim Olsa Partilerin Alacağı Oylar

Gidemez, Kılıçdaroğlu’da siyaseti dizayn eden bir aktör olarak kullanılıyor çünkü, gidemez o yüzden… Üzülüyorum ülkeye, bunların tamamı satılmış, kimisi parayla, kimisi pofpoflamayla satılmış…

Kılıçdaroğlu kendini şöyle kandırıyor; eğer bende bırakırsam alevilerin sistemle olan son bağıda kopar..Sen kimsin ya diye ağır eleştiride bulundu.

Editör: Habererk Com