Habererk/Lokman Happani/ Kilis 
Sınır ili olan ve özellikle DAEŞ ve YPG'den atılan roketlerden dolayı Kilis zor günler geçirdi. Kilis’te en güçlü iki parti yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlanıyor. Seçimlerin 2019 Mart ayında yapılması planlanırken partiler şimdiden seçmenlerin oylarını almak için yoğun mesai harcıyorlar.

AK Parti ve MHP arasında geçecek olan yerel seçimler için iki aday adayı kıyasıya yarışıyor. 

Adaylardan bir tanesi AK Parti Kilis Belediye başkanı olan Hasan Kara 15 bin bisiklet dağıtımına devam ederken, MHP aday adayı Hasan Mısırlıgil ekmek dağıtımı yapıyor.  

Her eve bir bisiklet
AK Parti Kilis Belediye başkanı Hasan Kara Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığınca yapılan anlaşma gereği "sigarayı bırak karnende zayıf olmasın bisikleti kap" kampanyası başlattı.

Bu kampanya 15 bin bisiklet dağıtımı peyderpey yapılıyor. 08- 18 yaş arası Kilis’te ikamet eden çocuklara bisiklet dağıtımı yapılıyor. 

MHP askıda ekmek projesini başlattı 

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda geçtiğimiz günlerde “Askıda Ekmek Projesini” başlatmıştı. Kilis İl teşkilatı Bahçeli’nin çağrısına uyarak dükkânlarda bakkal ve marketlere poşet içerisinde ekmek bırakmaya başladı. Kenar semtlerde ise sabahları erken saatte araca yüklenen ekmekler mahallelilere dağıtıldı. Bedava ekmeği gören mahalleliler, ekmek almak için araca akın ettiler. 
 

Editör: TE Bilişim