TLC’nin sevilen programlarından "My 600lb Life"a katılan 49 yaşındaki Larry Myers geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Dr. Nowzaradan’ın önderliğinde 270 kilonun üzerindeki kişilerin zayıflama serüvenini anlatan programa katılan “Bay Buttermilk Biscuits” lakaplı Larry’nin ölümü sevenlerini yasa boğdu. Larry, programa çıktığında 426 kilo ağırlığında yatağa bağlı yaşayan bir bireydi. Daha önce de kilo verme ameliyatı geçirmiş olduğu için diğer arkadaşları arasında göze çarpıyordu. Bu süreçte tekrar kilo almaya devam ettiği için profesyonel bir yardım almaya karar verdi. Larry Myers yemek ile olan ilişkisini şu sözleriyle anlattı, “Yemekle olan ilişkimin normal olmadığını biliyorum. Kendimi rahatlatmak için yiyorum. Mutlu olduğum tek zaman, yemek yerken.”

Profesyonel destek almaya başlayan Myers, ameliyat için onaylanacak kadar kilo veremedi. Göstermiş olduğu çabadan dolayı, doktoru tarafından kendisine zayıflaması için bir şans daha verildi. Larry’ de bu şansını iyiye kullanmak için hırsla çalıştı. İlerlemesini sosyal medya hesabında paylaştı. Hayranlarından desteklerle de motivasyonunu yükseltti.

HAYRANLARI İÇİN KİTAP YAZDI

Larry, hayranlarından almış olduğu destek ile bir kitap bile yazdı.

Kitabının adı “The Weight of Grief: One Man’s Journey to Overcome Addiction & Find Hope”.

Daily Star’ın derlediği habere göre, ailesi onu bazı “büyük zorlukların” üstesinden geldiği için överken “Larry iyi bir mücadele verdi. Karşılaştığı en büyük zorluklardan bazılarının üstesinden geldi. İyi dinlenmeler Junior, özleneceksin.” dedi.

Larry, “My 600lb Life”ın 10. sezonuna kaydolduktan sonra bir realite yıldızı oldu ve dizinin “Larry’s Journey” adlı 13. bölümünde yer aldı.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı