Özel Haber/İlayda Şimşek

Kısmetse Olur programının çok konuşulan isimlerinden Yeliz Açıkel ve Erol Yıldırım ilişkisinin geldiği nokta bu sefer pes dedirtti.

Çift programın başında tanışma yoluna girmiş ve ilişkileri başlamıştı. Sonrasında çiftin sık sık tartışması ve birbirlerini alttan almamaları ilişkinin bitişine neden olmuştu. Yeliz, Erol'a ''İlk günden beri Erol dediğim için kendimden özür dilerim, arkanda durduğum için kendimden özür dilerim.'' ifadelerini kullanarak Erol ile ilişkisini noktalamıştı. Bununla da kalmamış, her fırsatta Erol ile atışmaya devam etmiş ve içeride farklı dışarıda farklı diyerek Öykü Serter'den izin alarak Erol ile mesajlaşmalarını programda okumuştu.

İlişkinin bittiği günlerde eve dahil olan damat adayı Çağrı ile tanıma yoluna giren Yeliz, Erol'u unutamamış ve Erol'a geri dönmüştü. Erol ise Yeliz'e yüzük ve kolye almıştı. 38. bölümün fragmanında ise izleyicileri şok edecek bir gelişme yaşandı. Erol, Yeliz ile tartıştıktan sonra yüzüğü geri isteyerek yere attı ve yüzüğü çiğnedi. Bununla da kalmayarak Yeliz'in boynundaki kolyeyi çekerek kopardı. Olayın üzerine Yeliz gözyaşlarına hakim olamadı. 

Bu akşam yayımlanacak olan 38. bölümde neler olacağı merak konusuyken, Erol'un akıbeti de izleyicileri düşündürüyor. 

2017'de ekranlarda olan Kısmetse Olur programında Didem Delen ve Adnan Kızıltaş çiftinin arasındaki kıyafet krizinde Adnan, Didem'in kıyafetini değiştirmesi için üzerinde yumurta kırmıştı. Adnan Kızıltaş bu hareketinin üzerine ihtar almıştı. O dönem program sunucusu olan Seda Akgül, ''Kısmetse Olur tarihinde bir ilk. İlk defa, bir damat adayı kendi adayına yaptığı davranışın sonucunda ihtar alıyor.'' demişti.

Bakalım ikinci ihtarı da Erol alacak mı? İzleyip göreceğiz.

Editör: İlayda Şimşek