Kızılelma Türkiye'yi yeni bir lige taşıyacak
Yayınlanma:
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen, Anadolu Ajansının medya paydaşı olduğu TEKNOFEST KARADENİZ, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştiriliyor.
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, TEKNOFEST'in "rekorların festivali" olduğunu ve her yıl katlanarak büyüdüğünü söyledi.
Milletin festivale ilgisinin çok yoğun olduğuna işaret eden Bayraktar, şirket olarak ürünlerini ilk kez TEKNOFEST'te sergilediklerini bildirdi.
"KIZILELMA TÜRKİYE'Yİ YENİ BİR LİGE TAŞIYACAK"
Bayraktar Kızılelma'nın Türkiye'yi çok daha farklı bir lige taşıyacağını vurgulayan Bayraktar, "Türkiye kendi bölgesinde büyük bir güç ve küresel anlamda projeksiyonunu yapan bir ülke. Kızılelma buna çok büyük bir katkı sunacak. Özellikle yapay zeka teknolojisiyle, hava-hava kabiliyetleriyle bizi çok önemli bir lige taşıyacak." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.