Doğu Makedonya ve Trakya Bölge Odaları başkanına göre, son birkaç aydır  tüm bölgelerdeki işletmeler için ekonomik durumlar zor geçti. 

İskeçe'de ise son aylarda mağaza ekonomisi büyük bir darbe alsa da profesyoneller, bölgeye binlerce ziyaretçi getirmesi ve bölge ekonomisini olumlu yönde geliştirmesi beklenen İskeçe Karnavalı'nı bekliyor.

karnaval2 

  2024 İskeçe  Karnavalı,   Trakya Halk Festivalleri en uzun ömürlü yerel kurumdur. 50 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan kurum, hizmet süresi boyunca ziyaretçilere ve güzel İskeçe sakinlerine eşsiz eğlence, eğlence ve kültür anları sürekli olarak sunulmaktadır. Hikayeye göre 1960'ların ortalarında bazı Xanthios'lar hayal gücü, ruh hali ve cesaretle Apokri döneminde halk festivalleri fikrini desteklediler. Böylece 1966 yılında İskeçe'de ilk kez Trakya Karnavalı Festivalleri düzenlendi.

karnaval1

Kültür Sporları Eğitim Derneği Kentitis'in yaptığı paylaşımda

Sevgili dostlar,

Selfie çekmek için camı indirdi ayı tarafından parçalandı! Selfie çekmek için camı indirdi ayı tarafından parçalandı!

2024 İskeçe Halk Festivallerine "altın meyve" temasıyla katılacağımızı duyuruyoruz. Dünyanın en kaliteli "aktinit"i artık Kuzey Yunanistan'da, özellikle İskeçe Ovası'nda üretiliyor. Altın meyve geldi ve büyük Xanthiot Karnavalı için hazır!

Vitaminlerle dolduk, çılgınlıkla dolduk ve 17 Mart Pazar günü büyük karnaval geçit törenimizde olacağız. Biz en havalı, renkli ve benzersiz şekilde kaliteyiz! Yazı biraz daha erken getiriyoruz ve sizi de bu kaliteli ve eşsiz havaya hiç düşünmeden bizimle girmeye davet ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

karnaval3

Editör: Habererk Com