Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2022-2023 sezonunda da B grubunda mücadele veriyor. Takımın oyuncuları ve teknik ekibiyle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, başarı dileklerini iletti ve “İzmir’imizi, Konak’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğinize güvenimiz tam. Biz, her zaman yanınızdayız” dedi.

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezona Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un sürpriz ziyaretiyle başladı. Diyarbakır deplasmanı öncesi, mavi beyazlı takımın antrenmanını izleyen Başkan Batur, yeni sezon için başarı dileklerini iletti. Belediyenin Halkapınar Spor Tesisi'ndeki ziyarette Başkan Batur’a, meclis üyeleri Asker Güneş, Burhan Yılmaz ve Mehmet Şerif Demir de eşlik etti.

Takım oyuncularına ve teknik ekibe baklava ikramı geleneğini bozmayan Başkan Batur, “Türkiye’ye örnek olmuş, başarılarını herkesin takdir ettiği, bizim de büyük gurur duyduğumuz bir takımımız var. Kadın futbol takımımızın İzmir’imizi, Konak’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine güvenimiz tam. Biz, her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

DEPLASMANDAN 1 PUAN GELDİ

Kadın Futbol Süper Ligi’ne yenilgisiz başlayan Konak Belediyespor, ilk maçında Diyarbakır temsilcisi Amedspor’la karşılaştı. Deplasmandan 1 puanla dönen mavi beyazlılar, bu sezon da B grubunda mücadele ediyor. 10 takımdan oluşan B grubunda Konak Belediyespor’la birlikte Amed Sportif Faaliyetler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K, Ataşehir Belediye Spor, Bitexen 1207 Antalyaspor, Bitexen Adana İdmanyurduspor, Fenerbahçe, Galatasaray Petrol Ofisi, Kireçburnu ve Trabzonspor yer alıyor.

Kaynak: anka