Birbirine karışan mevsim geçişleri, küresel ısınma, değişen doğa olayları derken şimdi de yaz ayının ortasında ABD’de ki Kolorado eyaletinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Dolunun etkili olduğu saatlerde ‘One Direction’ grubu ile adını duyuran ve son yıllarda solo çalışmalarıyla dikkat çeken şarkıcı Louis Tomlinson konseri vardı. Konser mekanına, dünyaca ünlü Red Rocks Amfitiyatrosu ev sahipliği yaptı.

Konser sırasında başlayan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ile yüzlerce kişi yaralandı. Hayati tehlikesi olmayan yaralar alan seyircilerin bir kısmı hastanede tedavi altına alınırken bir kısmı da olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafında tedavi edildi. Kurtarma ekibinden alınan bilgilere göre yaralılar kemik kırıkları ve kesikler ile hafif atlatmış durumda.

Eski One Direction Grubu’nun üyesi olan Louis Tomlinson’ın konseri bir sonraki tarihe ertelendi.

Konsere seyirci olarak katılanlardan biri olan Nicole, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı; "Bu gece, hayatımın en korkutucu gecesiydi. Red Rocks'ta dolu yağmaya başladı. Ben ve kız kardeşim bir işaretin altında sığınma şansı bulduk. Doludan dolayı kanıyorum ve başımda çürükler var."

2-86

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı