Konya'da, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

İmamoğlu Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak yanıt verdi İmamoğlu Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak yanıt verdi

Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde, saat 18.45 sıralarında meydana gelen kazada. 19 yaşındaki Sefa S. yönetimindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, caddenin kenarında bulunan tramvay durağından yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, ilk belirlemelere göre 5 yayanın yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan 4 yaya ile otomobilde bulunan 1 kişi ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

Konyada yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpması sonucu ölen yayaların kimliği belli oldu

Konya'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla ölen 5 yayanın kimliği belli oldu. Yayalardan anneanne 52 yaşındaki Fadime Aslan ,  14 yaşındaki torunları Elif Aslan , 7 yaşındaki Fadime Aslan ile 33 yaşındaki Sultan Aslan  ve 32 yaşındaki Emine Atalay hayatını kaybetti, Otomobilde yolcu olarak bulanan 6 yaşıdaki  Ceylin Naz Övüş  ile yolun karşısına geçmeye çalışan 11 yaşınaki Hasan Atalay,  8 yaşındaki Ali Cemal Atalay ve Fadime Aslan ise yaralandı. 

Öte yandan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan bir kadının ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Habererk Com