Bahçeşehir Koleji'nin görkemli yıl sonu gösterisi: 700 öğrenci 'Geleceğe İz Bırak' dedi
Bahçeşehir Koleji, "Geleceğe İz Bırak" temalı görkemli bir yıl sonu gösterisi düzenledi. İstanbul Volkswagen Arena'da gerçekleşen etkinliğe; Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji Kurucusu ve İcra Kurulu Üyesi Semra Yücel, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı Başkanı Begüm Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dr. Özlem Koç, genel müdürlük yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yaklaşık 2500 davetlinin izlediği gecede, 700 öğrenci sahne aldı.
Öğrenciler, "Sanata İz Bırak", "Bilime İz Bırak", "Spora İz Bırak", "Kültüre İz Bırak" ve "Hayata İz Bırak" başlıklı performanslarıyla izleyicileri büyüledi. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dr. Özlem Koç'un açılış konuşmasında, 30. yıl dönümünün geleceğe iz bırakma temasıyla kutlandığı vurgulandı. Koç, geleceğe iz bırakmanın bir çocuğun ilk adımı, bir öğretmenin dokunan sözü, bir ailenin umut dolu hayalleri ile başladığını dile getirdi. Öğrencilere ise kendilerine inanmaları, içlerindeki eşsiz kimliği ortaya koymaları ve Atatürk'ün izinde yürümeleri tavsiyesinde bulundu.
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ise, iz bırakmanın tarih yazmak anlamına geldiğini vurguladı. Yücel, kurumun dünyanın dört bir yanına yayılmış mezunlarıyla gurur duyduğunu belirterek, eğitim felsefelerinin her çocuğun yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Değişen dünyaya ve yapay zekanın eğitimdeki rolüne değinen Yücel, yapay zekanın bir araç olduğunu ve insan hedeflerine ulaşmak için kullanılması gerektiğini söyledi. Konuşmasını, geleceğin umudu olan çocuklara ve gençlere duyduğu inançla tamamladı. Etkinlik, öğrencilerin unutulmaz gösterileri ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.