Burhaniye'de 6. Aromaterapi Festivali lansmanı yapıldı

Burhaniye'de 6. Aromaterapi Festivali lansmanı yapıldı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek 6. Aromaterapi Festivali'nin lansmanı yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ve Burhaniye Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan 6. Aromaterapi Festivali'nin lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Edremit Belediye Başkan Vekili Cavit Cebeci, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri Aşkıbirce Uzkurt ve Erman Pazarbaşı, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu, ilçe koordinatörleri ve daire başkanları katılım sağladı. Bu yılki festivalin teması "4 Element: Ateş, Su, Toprak ve Hava" olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, festivalin detaylarını paylaşarak, etkinliğin sadece Burhaniye için değil, tüm Körfez bölgesinin kültürel ve turistik değerine önemli bir katkı sunduğunu vurguladı. Lansman toplantısının ardından, geleneksel hasat etkinliği düzenlenerek aromatik bitkilerin bereketi katılımcılarla paylaşıldı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.