Romantik-komedi tadında olan bu dizi, Ted'in çocuklarını karşısına oturtup anneleri ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlıyor ve bu hikaye tam 208 bölüm sürüyor.

KARAKTERLER

Ted Mosby (Josh Radnor)

Yeni mezun olan Ted, mimardır ve mesleğine aşıktır. Ted'in amacı özel bir kadın bulmaktır ve o kadını bulana dek 30 kadar birliktelik yaşamıştır. 

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Ted'in ev arkadaşı olan Marshall, hukuk okumaktadır. Sır tutamama özelliği olan Marsahll, çok saf ve eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Ayrıca aileden gelen irilik ve uzunluğa sahip.

Lilly Aldrin (Alyson Hannigan)

Lilly, Marshall'ın sevgilisidir ve anaokulu öğretmenliği yapmaktadır. Marshall gibi o da sır tutamaz ve bu yüzden çok iyi bir çift olmuşlardır.

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Barney, ne iş yaptığı tam olarak bilinmeyen gizemlilikten hoşlanan zengin bir karakterdir ve replikleri hala sosyal medyada kullanılmaktadır. Sürekli takım elbise giymekte olan ' EFSANE' karakter Barney, uzun ilişkiye hiç sıcak bakmaz her konuyu cinselliğe taşır lakin bunu güldürerek yapar. Oldukça sorunsuz ve sevimli bir tiplemesi olan Barney, arkadaş ortamına sonradan girer ve içlerinden biri olur.

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Son olarak size Robin'den bahsedeceğim. Robin, kanadalı bir muhabirdir ve çok güzeldir. Robin aslında çok soğuk ve erkeksi bir kadındır ama nasıl oluyorsa dizide kendine sempatiklik duyuyoruz.

Keyifli seyirler...

Editör: TE Bilişim