Kapadokya'da Yoga Günü etkinliği

Kapadokya'da Yoga Günü etkinliği
Kapadokya'da Hindistan Ankara Büyükelçiliği'nin desteğiyle Uluslararası Yoga Günü etkinliği düzenlendi.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, Hindistan Ankara Büyükelçiliği'nin öncülüğünde bir yoga etkinliği düzenlendi.

Birleşmiş Milletler'in (BM) 2014 yılında kabul ettiği 'Uluslararası Yoga Günü' kapsamında, Hindistan Ankara Büyükelçiliği'nin desteğiyle Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 'Yoga Günü' etkinliği gerçekleştirildi. Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, etkinlikle ilgili olarak, "21 Haziran Dünya Yoga Günü'nde yogaya gönül verenleri tebrik ediyorum. Ürgüp'ün kuru ve nemsiz havası, muhteşem coğrafyasıyla yogaseverler için ideal bir yer olacağını düşünüyorum." dedi.

Yoga eğitmeni Sinem Yıldız Sak ise, yaklaşık 6 yıldır Kapadokya'da yoga organizasyonları düzenlediğini, tarihi mekanları ve vadileri keşfetme deneyimini yoga ile birleştirerek hafta sonları farklı organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Bugünkü etkinliğin Hindistan Ankara Büyükelçiliği'nin desteğiyle Ürgüp'te yaklaşık 56 kişinin katılımıyla gerçekleştiğini ve 1 saatlik yoga akışının her seviyeye uygun olduğunu söyledi. (DHA)

229949-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.