Televizyon tarihinin en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken, projenin yapımcısı Necati Şaşmaz'ın Star TV ile anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Önümüzdeki aylarda cast çalışmalarının tamamlanması beklenen dizi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Dizinin efsane karakteri Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Kaos için anlaştığı kanalın belli olduğu öne sürüldü.

Daha önce Show TV ile anlaştığı iddia edilen fakat kanal yönetimi tarafından yalanlanan dizi için Necati Şaşmaz'ın, projenin yapımcısı olarak Star TV ile anlaşma imzaladığı iddia edildi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN YEŞİL IŞIK

Kim Milyoner Olmak İster'in ekrana ara vermesinin ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos'ta yer alacağı iddial edildi. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Kendisine yapımcıdan böyle bir teklifin gelmediğini belirten İmirzalıoğlu, "Teklif gelirse neden olmasın?" dedi. 

KURTLAR VADİSİ KAOS'UN KONUSU

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, dizinin yeni bölümleriyle ilgili şu bilgileri vermişti: 

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." 

Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle ortaya koymuştu: 

"Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."

Editör: TE Bilişim