LGBT topluluğu adı altında  beraber yaşadıkları, , açık açık paylaştıkları, evlendikleri ,ayrıldıkları, ilişkileri, aşkın olması gerektiği gibi yargılamadan ve önyargıdan %100 arınmış olması gerektiğine inanan dünyaca ünlü sanatçılar.

Alexandra Hedison ve Jodie Foster

Jodie Foster, Late Night with David Letterman'a konuk olduğunda, sunucu saygısızca Foster'ın cinselliğini ve asla bir erkekle birlikte olamamasının ne kadar üzücü olacağını ima etti. Ancak Jodie Foster, yönetmen, sanatçı ve öğretmen olan Alexandra Hedison'la mutlu bir evliliği olduğu için aksini düşünüyor. Bu arada Foster, bu kuşağın "en iyi aktrislerinden" biri olarak kabul ediliyor. Hedison eskiden Ellen DeGeneres'in kız arkadaşıydı. Foster ve Hedison, tanıştıktan bir yıl sonra 2014'te evlendiler. Foster'ın eski ortağı Cydney Bernard'dan iki çocuğu var. En büyük oğlunun oyunculuk kariyerine devam ettiği, en küçüğünün ise ilgi odağı olmaktan uzak durmayı tercih ettiği bildiriliyor.

1-132

Michael Turchin ve Lance Bass

Lance Bass, N'Sync adlı erkek grubunun bir üyesiyken, onun cinsiyetiyle aynı olanları tercih etme eğiliminde olacağını kimse bilmiyordu. Yıllar sonra, özellikle de 2006'da, yüksek sesle ve gururla People dergisine gey olduğunu açıkladığı zaman hızla ilerleyelim Şimdi Lance Bass, oyuncu ve ressam Michael Turchin ile mutlu bir evliliğe sahip. İkili, üç yıllık birlikteliğin ardından 2014 yılında evlendi. Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding programı aracılığıyla kablolu TV'de yemin eden ilk eşcinsel çift oldular

2-89

. Portia De Rossi ve Ellen DeGeneres

Ellen ve Portia şu anda Hollywood'un en ünlü lezbiyen çifti. Güçlü bir çift olarak kabul edilen ilişkileri, zamanın testinden geçmiştir. Çıkmaya başladıkları yıl 2004'tü. Portia model ve oyuncu olarak çalışırken Ellen stand-up yapıyordu. Dört yıllık birlikteliğin ardından çift, halka açık bir düğünle evlendiAynı zamanda cinsellik bir yana, aşka dayalı bir ilişkinin de önde gelen bir örneği olarak hizmet ediyorlar. Ellen, LGBT haklarının yayılmasındaki aktif rolü nedeniyle Başkanlık Özgürlük Madalyası ile ödüllendirildi. Bu arada Portia bir hayırseverdir. Çift ayrıca hayvanları seviyor ve hayvan hakları savunucularıyla birlikte çalışıyor. Elbette Ellen ve Portia'nın yanlış bir şeyi olamaz.

aa-18

David Burtka ve Neil Patrick Harris

90'lar serisinin yıldızı Doogie Howser, MD, Neil Patrick Harris ve şef David Burtka herkesin ilişki hedefidir. İkisi de kendi çapında başarılı. Harris başarılı bir aktör, sunucu ve Broadway yıldızıyken Burtka da benzer şekilde bu mesleğe ilgi duyuyor ancak şimdi diğer tutkusu olan yemek pişirmeye odaklanmış durumda. Şu anda ilişkileriyle meşgul olmalarına rağmen, eskiden bu kadar gürültülü ve gururlu değillerdi. O zamanlar nişanlı olmalarına rağmen ilişkileri kamuoyunun bilgisi dahilinde değildi. Birbirlerine olan aşklarını beş yıl boyunca gizli tuttular ve ilişkilerini ancak 2014 yılında resmileştirdiler. Ancak düğünlerinden önce ikizleri 2010 yılında taşıyıcı annelik yoluyla doğmuştu.

ww-6

Lauren Morelli ve Samira Wiley

Turuncu sadece yeni siyah değil, çiçek açmasına yardımcı olduğu ilişki nedeniyle resmi olarak kırmızıya (tam olarak sevgililer günü kırmızısı) dönüştü. Orange Is The New Black yazarı Lauren Morelli, Samira Wiley ile sette Poussey Washington adında bir karakteri canlandırdığı yerde tanıştı. O zamandan beri ikisi birbirinden ayrılamaz oldu. İkili sonunda Ekim 2016'da nişanlandı ve bir yıl sonra evlendi. Morelli eskiden bir erkekle evliydi ancak daha sonra Orange Is The New Black dizisinin setinde çalışırken eşcinsel olduğunu fark etti. Sonunda boşandı ve o zamandan beri arkasına bakmadı.

yy-1

Annie Clark ve Cara Delevingne

Cara Delevingne, moda modelleme dünyasına adım attı ve sektörün en gözde kızı haline geldiğinde istemeden de olsa herkesin yüzüne yansıdı. Ancak podyumdan uzakta farklı bir kariyer yolu izlemeye karar verdi. Bir keresinde her zaman ünlü olmak ve ilgi odağı olmak istediğini açıklamıştı. Artık oyunculuk da yaptığına göre bu hayalini daha da gerçekleştirebilir. İlişki açısından, aynı zamanda St. Vincent adıyla anılan bir müzisyen olan Annie Clark ile çıktı. İlişkileri kamuoyuna duyurulduğunda sosyal medyadaki herkes adeta çılgına döndü. Neyse ki heyecanları sonunda azaldı, ne yazık ki bunun nedeni Delevingne'in 2016'da Clark'la işi bırakmasıydı. Cammisano, Missouri Üniversitesi mezunudur. Aylardır birlikte olan ikili, Ocak 2015'te nişanlanarak birbirlerine olan aşklarını kamuoyuna duyurmaya karar verdiler. Ne yazık ki çift, beş ay sonra ilişkilerine son verdi.

qq-4

Taylor ve Sarah Paulson

Tam her şeyi gördüğünüzü sandığınız anda karşınıza kesinlikle kitaplara uygun bir ilişki çıkar. 42 yaşındaki oyuncu Sarah Paulson, Charlie Sheen'in sitcom Two and a Half Men'deki karakterinin annesi 74 yaşındaki Holland Taylor ile ilişki içerisinde. Bazıları bu senaryo karşısında kaşlarını kaldırsa da bu ikisinin umurunda değildi. Genç bir kadının kendisinden 30 ila 40 yaş büyük bir erkekle ilişkisi olduğundan ilişkileri neden farklı olsun ki? Sonuçta bu çiftin de gösterdiği gibi yaş sadece bir sayıdan ibaret.

ask-2

Jane Wagner ve Lily Tomlin

Lily Tomlin eğlence sahnesine ilk kez 1960'larda bir stand-up komedyeni olarak adım attı. Daha sonra televizyon, film ve Broadway'deki performanslarından dolayı çok sayıda ödül kazandı. Ve onlarca yıldır Tomlin, LGBTQ topluluğunda gerçek bir simge oldu. Ancak Tomlin'in en çok sevgiyle hatırladığı olay 1971'de gerçekleşti.

klm

Courtney Crangi ve Jenna Lyons

Moda tasarımcısı ve iş kadını Jenna Lyons, kocası sanatçı Vincent Mazeau ile dokuz yıldır evliyken, kuyumcu Philip Crangi'nin kardeşi ve iş ortağı Courtney Crangi ile yeni bir sayfa açmaya ve ilişki kurmaya karar verdi. Lyons ve Crangi 2011'de çıkmaya başladı. Ne yazık ki, yaratıcı benzerliklerine rağmen ikili, 2017'de ayrılmadan önce altı yılı aştı. Aynı yıl Lyons, çok düşük satışlar nedeniyle kreatif direktör olarak çalıştığı J. Crew'dan ayrıldı. İlişkileri sona erdiğinde Lyons 49, Crangi ise 44 yaşındaydı.

sn-1

Editör: Habererk Com