İktidarın açık kapı politikası nedeniyle Türkiye'ye gelen milyonlarca Suriyeli, Afan ve Pakistanlıların ülkemize nasıl girdiği ortaya çıktı. Gazeteci Fatih Ergin Lübnan'ın sınır dışı ettiği Pakistanlıların Türkiye'ye hangi yollarla geldiğini açıkladı.

Ergin, sosyal medya hesabından 20 Haziran tarihinde Pakistanlı kaçakların Hatay'ın Tokaçlı köyünden giriş yaptığını gösteren bir görüntü paylaştı. Ergin, Pakistanlı kaçakların poz verdikleri görüntülere "İstila sürüyor" notunu düştü.

Fatih Ergin, paylamışımında şu ifadelere yer verdi:

"Bunlar da Lübnan'ın sınır dışı ettiği Pakistanlılar. Hatay-Tokaçlı köyünden poz veriyorlar. 1 ay önce 'Lübnan'ın sınır dışı ettikleri bize geliyor' dedim. 1 hafta sonra devletin istihbarat raporu beni teyit etti! Ama istila sürüyor! Bu istilacılarla bir şeye zemin hazırlanıyor!

Paylaşımının devamında Pakistanlıların ülkemize girdikleri sınır hattındana kimlerin geçtiğine de dikkat çeken Ergin, "Yeni istilacıların bu pozu, 20.06.2023, saat 19.00'a ait. Karbeyaz beldesinden girmişler. Girdikleri sınır hattı çok fazla askerin olmadığı, büyük kaçakçıların, uyuşturucu baronlarının, cinayet zanlılarının kullandığı hat. Lübnan'dan gelenler bu hattı nasıl öğrendi peki?" ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım