Her banka yeni emekli müşterileri için farklı kampanyalar sunuyor. Halkbank da emekli müşterilerine 3 bin TL kazandıracak bir kampanya başlattı.

İslam Memiş'ten ters köşe yapacak altın uyarısı İslam Memiş'ten ters köşe yapacak altın uyarısı

Kampanyanın detayları şöyle:

Halkbank, emekli maaşını ilk kez kendisinden alacak veya başka bir bankadan taşıyacak müşterilerine 3 bin TL ParafPara hediye ediyor. Bunun için 1 Temmuz - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile herhangi bir sektörde ve herhangi bir banka POS’unda aylık 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli. Kampanya boyunca bir müşteri en fazla 3.000 TL ParafPara kazanabiliyor.

Kampanyaya katılmak için Paraf Mobil Uygulaması’ndan veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermek gerekiyor. Kampanya katılımı, SMS’in Halkbank sistemine ulaşmasından ve Halkbank’ın kayıt olduğunu bildirmesinden sonra başlıyor. Alışverişlerin kayıttan sonra yapılması gerekiyor. Geçmişe yönelik harcamalar kampanyaya dahil değil.

Kampanya sadece SGK’dan maaş alan emekliler için geçerli. Sanal kartlar, ek kartlar ve Sanal POS’tan yapılan işlemler de kampanyaya dahil. Emekli müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için Paraf kredi kartına sahip olması gerekiyor. Diğer Paraf kartlar kampanyaya dahil değil.

ParafPara kazanımı, işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yükleniyor. ParafPara kullanarak, iptal ederek veya iade ederek yapılan işlemler kampanyaya dahil değil. Yapılandırılmış vergi borçları da kampanyaya dahil değil. ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmıyor. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınıyor.

Kaynak: egehaber.com- Tuğba Bozdağ