YAŞIN KAÇ SENİN

Ünlülerin karıştığı kavlar deyince akıllara ilk gelen isim Ozan Güven, yıllar önce alkollüyken bir mekan çıkışında sıradan bir vatandaşa yaşın kaç senin repliği hafızlara kazındı.

NE DEDİN SEN POLEMİĞİ

Yıllar önce Ataizi'nin programına konuk olan Sevda Demirel "Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur." deyince Hande Ataizi de "Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda?" cevabını verdi. Bunun üzerine sinirlenen şarkıcı ne dedin sen çıkışıyla Ataizi'ne tokatı patlattı.

DEMET AKALIN - OKAN BAYÜLGEN

Girdiği polemikler ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz yıllarda hedefini bir ara ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'e çevirmişti. Bayülgen eğlence sektörünün politikliğine dikkat çekerek Akalın'a gönderme yapmıştı. Yaşananların ardından ise şarkıcı "Bırak sataşmayı da işine bak! Tarkan'sız da ben siz de reklamın olur! Kaç yaşına geldin sığınma bize hadi anam" ifadelerini kullanmıştı.

DENİZ AKKAYA- HELİN AVŞAR

Helin Avşar, Akkaya'nın bir dönem yaptığı saç rengine laf edince kavga çıkmıştı. Instagramdan birbirlerine ağır sözler eden Akkaya "Hangi akla hizmet bu arkadaşı oraya oturttunuz; hangi mesleğin erbabı, hayatın hangi alanında fikir sahibi, hangi yaşanmışlık; hangi başarıları var? Hangi meslek için ter dökmüş, hangi konuda elini masaya vurabilir? Hayatta hangi acılardan geçmiş; empati kurmak için o bilgiye dönebilir zihninde? Saçım başım benim için hiç mühim değil, olsa zaten böyle radikal kararlar almam. Bu şuursuz özgüven nereden geliyor onu anlamak mümkün değil elbet." diyerek tartışmayı alevlendirmişti.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ - ELÇİN SANGU

Şirin olduğu kadar laf sokmaları ile de ün salan Özge Özpirinçci, bir dönem Elçin Sangu'nun kürklü montuna, "Gençlere örnek olması gereken birinin kürk giymesi ne kadar düşüncesizce, değil mi?" sözleriyle gönderme yapmıştı. Sangu ise kendi seçimi olmadığını çekimler için giyildiğini dile getirmişti.

CEMİL İPEKÇİ- HADİSE

Bir dönem ünlü modacı Hadise için ağza alınmayacak ithaflarda bulunarak "Kadın mı, kız mı bilmiyorum" diyerek adeta kaos çıkarmıştı.

NURGÜL YEŞİLÇAY- ERKAN PETEKKAYA

Bir dönem Paramparça adlı dizide rol alan ikili arasında yaşanan büyük gerginlik sonrasında "açıklama yapamam, yaparsam yer yerinden oynar" şeklinde konuşması üzerine Yeşilçay adeta "açıklama öyle değil, böyle yapılır!" diyerek açtı ağzını yumdu gözünü.

DEMET AKALIN- HANDE YENER

Bir dönemin yakın arkadaşları olan ikili, sonraları sık sık tartışmalara girerek ikişer düşman haline geldiler. Öte yandan en büyük kavgaları ise çıkan albümler ve karşılıklı laf sokmalar üzerine yaşanmıştı.

SILA- DAVUT GÜLOĞLU

15 Temmuz darbesinden sonra Yenikapı buluşmasında yer almayacağını açıklayan Sıla'ya Davut Güloğlu ağzına geleni saymıştı. İyice alevlenen tartışma mahkemede son buldu.

KERİMCAN DURMAZ- YEŞİM SALKIM

Sivri dilli şarkıcımız Yeşim Salkım Kerimcan için "Bunları dinleyenlere Allah akıl fikir versin" söyleminde bulundu. Durmaz ise Salkım'a sataşmaya tenezzül dahi etmedi.

Editör: TE Bilişim