Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ınMersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülmesi sonrasında attığı tweet'ler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan, hatta hakkında suç duyurusunda bile bulunulan Nihat Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesabından kutladı.

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde bir tweet atan Nihat Doğan, bir anda eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Birçok kesim tarafındna sert sözlerle eleştirilen ünlü Türkücü, kendini izah etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

 

Her seferinde kendisine tuzak kurulduğunu belirten Nihat Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajında Hz. Muhammed'in"Kadınlar size Allah'ın emanetidir" sözünü paylaşan Doğan, "Kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi. Bu mesajının ardından takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan ünlü türkücüye "Hangi kadınlar? Mini etekli mi mini eteksiz mi?"soruları yöneltildi.



 

 

Editör: TE Bilişim