Oyuncu Burak Deniz ile aşk yaşayan Didem Soydan, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ailesinin kendisine "Biliyorum sen evlenmeyeceksin ama çocuk yapsan" diye istekte bulunduğunu ifade eden Soydan, cinsel yönelimi ve fantezileriyle ilgili sorulara da cevap verdi.
Ünlü model Didem Soydan, Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına katıldı. Samimi açıklamalar yapan Soydan ailesiyle yaşadığı bir diyalogu anlattı.

"EVLENMEYECEKSİN AMA ÇOCUK YAPSAN BARİ"

Soydan açıklamasında şunları söyledi: "Ailem benden ümidi kesti. Bana geçen gün şey dediler. 'Biliyorum sen evlenmeyeceksin ama çocuk yapsan!' Ben de dedim ki anne babasız nasıl büyüyecek? Onlarda dedi ki 'Siz nasıl büyüdünüz biz bakarız.'"Dik başlılığını annesinden aldığını söyleyen Soydan, Twitter'ı silmenin onu çok rahatlattığını da söyledi.

"BU KONUDA GİZLİ SAKLIM YOK"

"Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar oldu" diyen Soydan, "Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor. Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu. Ama mesela New York'tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti." ifadelerini kullandı.


"FANTEZİ İÇİN ÖZEL AYAKKABILARIM VAR"

Soydan, fantezisini de ilk kez açıkladı. Ünlü model, "Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var. Zayıf yönlerimle onları göstermeyerek başa çıkıyorum. Annemden böyle öğrendim" sözleriyle şaşkına çevirdi.

Editör: TE Bilişim