Aydan Şener'in açıklamaları şu şekilde:

“Özlem değil ama çok severim Feride'yi. İyi bir işti. Çok geniş kitlelerce tanınmama neden oldu, unutulmadı. Çok ilginç bir şekilde halen insanlar hatırlıyor.

Kalıcı bir şeyler bırakabiliyor olmak sanatçı için en büyük hediye. Ancak Feride için bir özlemim yok. Çünkü daha çok günü yaşamayı seviyorum. Ne geçmiş ilgilendiriyor beni, ne de gelecek.

Sadece bugün var. Anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum

KİLOYA DİKKAT ŞART

“Kilo çok önemli. Kiloya çok dikkat ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Onun haricinde kendimle çok uğraşmıyorum. Çok yoğun spor falan da yapmıyorum. Arada kısa yürüyüşler, biraz kol çalışmaları gibi evde yaptığım şeyler var. Spor salonlarında sıkılıyorum, onlara vakit ayırmıyorum. Kendimle çok uğraşmam, çok özel yaptığım bir şey yok. Cilt bakımı ve temizliğine dikkat ediyorum bir de. Sanırım biraz şanslıyım.

EKONOMİ BENİ ÇOK KORKUTUYOR

Beni en çok korkutan insanların ekonomik yönden bu kadar sıkışmaları. İşsizliğe çok üzülüyorum. Genç insanlar işsiz. İşten çıkarmalar yasak olsa da sürüyor.

O kadar çok sorunumuz var ki aslında ülke olarak. İsteğim herkesin refah içinde olması, parasını kazanması, işine gidip gelebilmesi ve mutlu olması. Açıkçası ülkenin şu anki gidişatından hiç umutlu değilim."

Editör: TE Bilişim