Kariyer planlaması nedeniyle ilişkisini gözlerden uzak yaşamak istediği konuşulan Ulusoy'un bu ısrarının, Sarışın'ı bunalttığı öne sürüldü.

Bir dargın bir barışık ilişki yaşadıkları iddia edilen Duygu Sarışın (33) ile Çağatay Ulusoy (30), ayrılık haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Bu haberlere geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi.

Çağatay Ulusoy, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Duygu Sarışın'la Sarıyer'de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Baş başa romantik bir yemek yiyen çiftin keyfi yerindeydi.

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, kariyer planlaması nedeniyle ayrıldıkları ve Duygu Sarışın’ın evi terk ettiği iddialarına yanıt verdi.

Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler fazla sık çıkmaya başladı. Bizim tabii kalplerimiz nasırlaştı, gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda hassas bakan insanlar var bu mevzulara” dedi.

'KİN'İN ÇEKİMLERİ BİTTİ 

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ‘Kin’ adlı film ile dijitalde boy gösterecek olan Duygu Sarışın, “Çekimler bitti. Çok güzel, keyifli geçti. Tahminimce eylül veya ekim gibi yayınlanır” dedi.

"OYUNCULUKTA KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM" 

Çağatay Ulusoy, tanıtımı yayınlanan 'Kağıttan Hayatlar' filmindeki karakteri ve imajının beğenilmesi hakkında, “Kendimi geliştirmeye çalışıyorum, işimi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Dijital platformda yayınlanacak 'Yeşilçam' adlı dizisi ile ilgili olarak ise ünlü oyuncu, “Enerjisi çok yüksek bir iş, ekibimiz çok iyi. Çağan Irmak yönetmenliğinde giden bir iş” şeklinde konuştu.

(Milliyet)

Editör: TE Bilişim