Alev Alev dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana gelmeye devam edecek. Dizinin ilk bölümünde yaşanan yangının ardından izleyicilerin merakı daha da arttı. Tomris’in, kızı Şimal yerine koyarak tedavisine başladığı Çiçek’le yüzleşmesi şimdiden heyecanla bekleniyor. Alev Alev dizisi oyuncuları arasında Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan gibi isimler bulunuyor.

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI

Alev Alev dizisi oyuncuları arasında Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel gibi isimler rol alıyor.

CEMRE KAYABEYLİ – DEMET EVGAR

Çelebi’nin karısı, Rüya’nın kuzeni ve Güneş’in annesi. Küçük yaştan itibaren Yıldırımlar ailesi ile büyür. Büyük bir aşkla evlendiği Çelebi’den psikolojik ve fiziksel şiddet görür ve bunu kimseye kanıtlayamaz.

ÇİÇEK GÖRGÜLÜ – HAZAR ERGÜÇLÜ

Rüya’nın evinde hizmetçi ve aynı zamanda Rüya’nın en yakın arkadaşı. Evin şoförü Ali ile evlenerek mutlu bir yuva kurmak üzere olan Çiçek’in hayatı yangının ardından değişiyor.

RÜYA YILDIRIMLAR - DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Yıldırımlar ailesinin tek kızı, Cemre’nin kuzeni.

ÖMER ATAYCI- CİHANGİR CEYHAN 

Ömer, Rüya karakteriyle iki defa tesadüfen karşılaşır ancak birinci karşılaşmada zıtlaşan karakterler ikinci karşılaşmalarında büyük bir yangın yaşanır. Rüya'yı yangından kurtarmasıyla beraber Rüya'yla aralarında farklı bir bağ oluşur.

TOMRİS ÜSTÜNOĞLU - ZUHAL OLCAY

ÇELEBİ KAYABEYLİ – CEM BENDER

OZAN AKINSEL – BERKAY ATEŞ

İSKENDER KAYABEYLİ - BERKER GÜVEN

ALEV ALEV DİZİSİ KONUSU

Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alacak olan dizi, bir yangın sonucunda hayatları tahmin etmedikleri yönlere savrulan üç kadının hikayesini ekranlara taşıyor.

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalırken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır.

Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Editör: TE Bilişim