Novak Djokovic ve Eddie Redmayne Bodrum'da
Yayınlanma:
Novak Djokovic ve Eddie Redmayne, özel bir etkinlik için Bodrum'a geldi; söyleşiye katıldılar ve tenis oynadılar.
Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic ve Hollywood yıldızı Eddie Redmayne, özel bir etkinlik için Bodrum'a geldi. İkilinin Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da hem söyleşiye katıldığı hem de tenis oynadığı öğrenildi.
ATP (Profesyonel Tenisçiler Birliği) tarafından 13 yıl boyunca dünyanın 1 numarası olarak gösterilen, 24 Grand Slam şampiyonluğu bulunan 38 yaşındaki Djokovic, Bodrum'daki bir oteldeki söyleşinin ardından toprak kortta gösteri maçı gerçekleştirdi.
Söyleşi ve gösteri maçının ayrıntıları henüz paylaşılmadı ancak etkinliğin büyük ilgi gördüğü ve iki ünlü ismin Bodrum'da keyifli vakit geçirdiği belirtildi.
Kaynak:DHA
Magazin
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.