Babasının ateist olduğunu söyleyen Öykü Gürman, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" dedi.

Annesi ve babasının birbirinden farklı olduğunu dile getiren Öyku Gürman Aslı Şafak'ın "Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?" Sorusuna 'babam ateistti' cevabını verdi. Sonrasında yaptığı açıklamalar ise tartışma yarattı.

"İNANÇSIZ İNSANIN MERHAMETLİ VE VİCDANLI OLABİLECEĞİNE ASLA İNANMIYORUM"

Ünlü müzisyen merhamet ve vicdandan başka hiçbir şey için yaşamayacağını belirterek şu sözlerle devam etti: "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi."

Aslı Şafak’ın "Babanız tarafından sevildiniz mi?" Sorusu Öykü Gürman'ı duygulandırdı. Gözleri dolan ünlü müzisyen konuşmakta zorlandı ve şunları söyledi: "Babam beni kendine göre sevdi. Duygusallığımı eleştirdi. Kimse bir insanın gözyaşının hesabını soramaz. Ayrılık burada başlar."

Öykü Gürman son günlerde ATV’de başlayan 'Evde Biz Bize' isimli programla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Öykü Gürman Yavuz Bingöl'den boşanmasının ardından Fatih İçmeli ile doludizgin aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

FATİH İÇMELİ KİMDİR?

Fatih İçmeli’nin reklam işleri uğraşan ve aslen Elazığ’lı olan İstanbul Kartal’da ikamet ettiği biliniyor.

Öte yandan Fatih İçmeli’nin babasının Ülkücü gazilerden Hüseyin İçmeli.

Amcası ise bir dönem MHP’nin etkili isimlerinden Faik İçmeli.

Editör: TE Bilişim