Köşe Yazısı

Avrupa Aslanı

Yusuf Alp Akgün
Yusuf Alp Akgün
1 dk Sesli Dinle 0

Yüksek arzu ve istekle maça başlayan Galatasaray, ilk 10 dakika iyi olmasa da tartışmasız geleceğin hatta bu günlerin yıldızı Batrakov ile 3 dakikada 2 gol buldu. Almanların futbol oynamaya değil kavgaya gelmiş olduğunu da görünce... Yine harika bir ilk yarı performansı.

Barış’ın pozisyonuna kadar sadece maçı gerip, Galatasaray’ı oyundan düşürmeye oynadılar. Neyse ki Aslanlar oyuna gelmedi ve sahada eze eze rakibine haddini bildirdi. Öyle ki “futbol takım oyunudur”u gösterdi Cimbom. Ders olarak gösterilir.

Ve 2. Yarı… özellikle de dakika 53’teki pozisyon; kaleye kadar dönüp, harika paslarla oyun kurarken savunma oyuncusu ile atağa çıkıp şut ile bitirmek. Okan Buruk çok iyi çalıştırmış oyuncularını.

Ki Almanların ilk kaleyi bulan şutu dakika 57'de gelebildi.

Maçın genelinde hakemin rezalet bir tutumu ve korkunç bir zemin. Galatasaray yönetiminin kavga vermesi gereken şey çok net ortada!

Bu oyunla, kalan 4 maçta 4 puan çok olası ve mümkün.

Artık üst tur dışında bir seçenek yok bizim için!

Tebrikler Galatasaray! Yürüyedur!

Yazarın Diğer Yazıları

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş