Meral Akşener'den Koray Aydın'a Dava Meral Akşener'den Koray Aydın'a Dava

Ankara da bir grup  partisiz Türk milliyetçileri ve vatanseverler, Mansur başkana destek olmak için organize oldu ve sahaya iniyorlar. Türk milliyetçiliğinin yengeç sepeti misali, öne çıkanı aşağı çekme alışkanlığından vazgeçip beklentisiz çalışacağız diyerek, Mansur Yavaş’a destek vereceklerini açıkladılar.

Mansur Yavaş Ankara'da belediye başkanlığı yaptığı süre içerisinde, milliyetçi tabanı ve milliyetçi kanaat önderlerini küstürdüğü için büyük bir tepki aldı. Önceki seçimlerde  aldığı desteği ciddi anlamda kaybetti. Bundan dolayı şimdiden seçim sathında  destek verecek milliyetçi gruplar arayışına çıktı. Bu çalışmaları yaparken ismi cismi bilinmeyen milliyetçiler üzerinden yapması da siyaset mühendisliği olarak algılandı.

Bir grup milliyetçi ile sanki Ankara'daki bütün Türk milliyetçileri ülkücüler Mansur Yavaş'ı destekliyormuş, siyaset mühendisliğinin yapıldığını söyleyen karşı görüşteki insanlar haksız değil. Zira desteklerini açıklayanların Ankara'da bilinen ve tanınan kişiler olmadığı gibi kimlikleri de belli değil şeklinde eleştiriler de hafife alınamaz.

 Tabii ki Mansur Yavaş'a ve diğer siyasilere samimi Türk milliyetçilerinin destek verdiği  bir realite,kendi ismiyle cismiyle desteklerini açıklayan insanlara herkesin saygı göstermesi gerekmektedir.

Editör: Habererk Com