Mansur Yavaş'tan kira borçlarına erteleme

Mansur Yavaş'tan kira borçlarına erteleme
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüs salgını nedeniyle vatandaşların belediyeye olan kira borçlarını 2 ay ertelediğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüs nedeniyle vatandaşların belediyeye olan kira borçlarını 2 ay ertelediğini resmen açıkladı. Bu hareket sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Türkiye'de korona virüs vakalarında artış yaşanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'dan alkışlanacak bir hareket geldi. Yavaş, belediyeye kira borcu olanlar için doğru bir harekette bulunarak bunları 2 ay ertelediğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile açıkladı.

Mansur Yavaş paylaşımında, "Koronavirüs sürecinde yaşanan gelişmeler sebebiyle ödeme güçlüğü çeken kiracılarımız için belediyemizin kira alacakları bugünden itibaren ilk etapta iki ay süreyle ertelenmiştir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.