Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni’ne katıldı.

Törende iktidarla ilgili açıklamalar yaptı.

Açıklamaları şöyle:

Ankara nasıl, ‘elimizden giderse kötü olur' dediler ama daha güzel olduysa Türkiye de öyle olacak. Niye öyle dediler Ankara'da? İmar rantları sona erecekti, erdi. AnkaPark gibi çöp projelerine para harcayacaklardı harcayamaz hale geldiler. Menfaat edemezler oldular, bizi karaladılar.

Şimdi de ‘Biz gidersek şöyle olur, biz gidersek böyle olur…' Hani İstanbul, Ankara gidince Mekke gidiyordu, Kudüs gidiyordu? Devletin bekası gidiyordu? Ne oldu? Gittiler, Sisi ile el sıkıştılar. Onun için artık bu karalama siyaseti sona ersin. Hep beraber kardeşçe yaşayacağımız bir dönem gelsin.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda yaşama geçireceği projelerin temelini, bugün Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlendiği törenle attı. Törene, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

“Değerli hemşehrilerim; daha sonra iki kez aday olduk, üçüncüsünde yine Ankara'da aday olduğumuzda hep şunlarla karşılaştık: ‘Beypazarı ufacık bir yer, orayı herkes idare eder. Orayı idare etmekte ne varmış? Ama Ankara'yı yapamazlar, edemezler' sözleri ile karşılaştık. Ama baktılar ki Ankaralı hemşehrilerimiz bunları dinlemiyor, bir sürü uçuk kaçık korkularla başladılar iftiralara. ‘İşçilerin tamamını işten çıkaracaklar, sosyal yardımları kesecekler, su sayaçlarını PKK'lılar okuyacak, faturaları DHKP-C'liler götürecek'. Aklınıza ne geliyorsa artık. Atabildikleri tüm iftiraları attılar.

Peki bunu neden yaptılar? Bunu yapmalarının sebebi; Ankara'da yıllardır ‘proje yapıyoruz' adı altında çöp projeler yapıp Ankara halkının parasını toprağa gömdüler, bunun açığa çıkmasından korktular. İmar rantları ile bir sürü usulsüz, insanlara rantlar kazandırdılar. Bunlar ortadan kalkacaktı. Artık Ankara'da soygun düzeni, talan düzeni ortadan kalkıp şeffaf bir yönetim gelecekti. Bunun görülmesini istemediler. Bu imkanları ellerinden bırakmamak için bu iftiraları attılar. Şimdi aynısı, Türkiye Cumhuriyeti'nin gittiği 14 Mayıs seçimleri için de yapılıyor. ‘Biz gidersek maaş ödeyemezler, ekonomiyi idare edemezler'. Evet, 20 yılda ülkemizde mutlaka güzel şeyler yapılmıştır. Ancak bu iktidarın artık yapacağı bir şey kalmadığı ortada.

Editör: Ali Özyiğit