8 buçuk milyon TL değerindeki Maserati marka lüks otomobili kullanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül,İzmir otobanında Manisa’nın Soma ilçesi kavşağında ilerlerken, Avukat Fatih Uzun'u küfür ve sözle taciz ettikten sonra sıkıştırıp aracanın durmasını sağladı.,Ailesinin gözleri önünde acımasızca dövüldü ve bacağı 2 yerden kırıldı.Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül açığa alındı.

Yapılan incelemede eşi  Özlem Üçgül'ün üzerinde  adına 8.5 milyon liralık Maserati, 3 villa, 1 işyeri ve 1 restorant kayıtlı olduğu bildirildi..Kayıtlı olmayan akrabalarının üzerinde, arkadaşlarının üzerinde alacak verecek olduğu düşünülürse bu rakam çok daha büyüyor.
Bu polisin narkotik şubede çalıştığı iddia ediliyor. Ülkemizde uyuşturucunun neden bu kadar bol olduğu, ortalığın neden torbacılarla kaplandığı sorusunun cevabını anlamakta zorlanmayız. Bu polisi açığa almak yetmez. Bu polsin yaptığı soruşturmaların tümü elden geçirilmeli.Çalıştığı ekibinin mal varlıkları araştırmalı şeklinde eleştiriler yabana atılamaz.
Bu vesile ile kamuda çalışan kritik görevlerde bulunan insanların servetlerini, mal varlıklarını araştıracak,devletin ve milletin menfaatlerini koruyacak, rüşvetin yolunu kapatacak bir birimin Türkiye Cumhuriyetinde olmamasının bu tür sorunları her zaman yaşayacağımızı uzmanlar belirtiyor.

Editör: Habererk Com