Sanatçı Atilla Taş, söz konusu ifadelere sert yanıt verdi.

Twitter hesabından, “Aklın sıra ‘İmamoğlu Atilla Taş'a bile çıktı’ diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika'da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri'de volta atıyordum. Bir vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü” yazdı, ayrıca bu vidyoyu paylaştı. 

Bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Atilla Taş, Cüneyt Özdemir'in gazeteciliğine atıfta bulununca ikili arasında gerilim yaşandı.

"BENİ KÜÇÜMSÜYORSUN"

Atilla Taş, dün attığı tweette, "Cüneyt Özdemir aklın sıra "İmamoğlu Atilla Taş'a bile çıktı" diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika'da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri'de volta atıyordum. Bir vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü." dedi.

"ORTALIĞI YERSİZ YERE VELVELEYE VERME"

Taş'a cevap veren Cüneyt Özdemir ise, "Sevgili Atilla kardeşim havadan nem kapıp yersiz yere ortalığı velveleye verip atarlanmalarının nedenini tahmin edebiliyorum, orantısız hakaret kelimelerini de bu ruh haline verip yine 'eyvallah' diyorum. Sen yeter ki 'ham çökelek' söyleme, onu artık kaldıramam bak!" cevabını verdi.Şarkıcı Atilla Taş, Özdemir'in Ham Çökelek hakkındaki söylemine ise şarkının klibini paylaşarak "Al açılırsın" karşılığını verdi.

Editör: TE Bilişim