Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in, “Uğur Dündar’a, Artı 1 TV’yi Ekin Alptekin üzerinden Sezgin Baran Korkmaz kurdurdu” iddiasıyla ilgili bir yazı kaleme alıp Dündar'a ağır göndermede bulunmuştu. Dündar, Dilipak'a sert tepkide bulundu.

Abdurrahman Dilipak köşe yazısında, “Ben Uğur Dündar’ı 28 Şubat ve öncesinden tanırım. Gülen Türkiye’den ayrıldıktan sonra bir hafta benim aleyhimde birçok gazete ve televizyon yayın yaptı. O bir haftalık yayınında, yaşlı bir yazarın kendi kitabındaki cümleleri ekranda kendine yalanlattı ve ondan yaptığım alıntı sebebi ile beni suçladı. Dava açıldı, noter tasdikli suret verdim. Yalanı ortaya çıktı, ben berat ettim ama dava açtım ona yargı işlemedi" demişti. Dündar sert tepkide bulunarak, "Zurnanın son deliği" olarak tanımladığım "kaybetmiş" tiplere neden cevap vermediğimi soruyorsunuz. Cevaplamıyorum, çünkü onlar; yalan ve iftiralarına cevap verelim de okunsunlar diye bunu yapıyorlar" dedi. Dündar sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Zurnanın son deliği" olarak tanımladığım  'kaybetmiş' tiplere neden cevap vermediğimi soruyorsunuz. Cevaplamıyorum, çünkü onlar; yalan ve iftiralarına cevap verelim de okunsunlar diye bunu yapıyorlar. Yağma yok! Biz yazar ve konuşuruz, bazıları da bizleri yazar ve konuşurlar!.."

Editör: TE Bilişim