Meral Akşener; Milliyetçi gazeteci gençlerimiz, sığınmacılarla ilgili haber yaptıkları için tutuklanıyor.Kimse unutmasın ki bu gençlerimiz sahipsiz değildir! Biz üstümüze düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz!

Bu hafta, tekrar bir gazeteci arkadaşımız gözaltına alındı. Batuhan Çolak'la beraber devam eden o sistemde, Yeni Bir Muhbir haber sitesinden, yeni bir arkadaşımız gözaltına alındı. Sığınmacılarla ilgili, kaçak göçek insanlarla ilgili Haber yaptıkları için…
Yalan mı kardeşim, yalan mı? Amerika'ya gidip sığınmacılara ne kadar iyi baktığınızı anlatırken, Türkiye'de her bir alanda derin problemlere yol açan tramvalar oluşurken,
gazetecilik görevini yerine getiren bu milliyetçi arkadaşlarımızın gözaltına alınmasını kınıyor, adaletin, hukukun işlemesini talep ediyorum.
Bu arkadaşlarımız sahipsiz değildir. İyi Parti'nin bütün hukukçuları, İyi Parti'nin bütün milletvekilleri bu arkadaşlarımızın yanındadır. Onları takip etmektedir. Ama şunu da söylemek isterim ; bu tip konularda genellikle sosyal medyadan kabadayılık yapan, klavye kahramanı kardeşlerimizi de, bu arkadaşlarımızın tutuklanmalarını, gözaltına alınmalarını, gidip orada kalabalık yaparak takip etmelerinde, mahkemelerine giderek , avukat olanların bizatihi gidip ziyaret ederek, onları takip etmesinde kalabalık orada bir güçtür. O kalabalığı orada oluşturmalarında büyük fayda vardır. Dolayısıyla, bu konuda hassas olan arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Biz üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu arkadaşların aileleri dahil olmak üzere arkadaşlarımız ilgileniyor.

Editör: Habererk Com