Levent Gültekin sosyal medya hesabından iyi Parti'nin neden kurulduğunu ve neden tasfiye edildiğini iddialı bir şekilde açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli görüşmesinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli görüşmesinin perde arkası

Levent Gültekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Ne demiştik Kılıçdaroğlu Aday olacak kaybedecek. Iyi Parti şöyle yapacak; İstanbul ve Ankara Tayyip Erdoğan'a verilecek  bu akışa göre, bana göre iyi Parti tasfiye ediliyor. Kızım acilen bir parti kurman lazım dediler Parti kurdurdular. Şimdi kızım artık Parti'ye ihtiyaç kalmadı kapatabilirsin bu partiyi diyorlar ve Meral hanım kendi eliyle kendi partisini tasfiye ediyor.

 Filmin sonuna doğru oyuncular birer birer ölür ya, şu anda İyi Parti'de kişiler birer birer tasfiye ediliyor. HDP'de istediklerini yaptırabilmek için  Selahattin Demirtaş'ı tasfiye ettiler. Şimdi Meral Akşener iyi Parti'yi tasfiye ediyorlar.

 Benim tahminim aynı anda Bahçeli'yi de  Erdoğan'ın yanından tasfiye ediliyor .Eğer İstanbul ve  Ankara'yı AK Parti kazanırsa Büyükşehir Belediye Başkanları da tasfiye edilmiş olacak, toplumla bütün yetkileri toplamış tırnak içinde bu cümleyi kullanıyorum ‘’Saddamlaştırılmış bir Erdoğan’’ baş başa bırakmak üzere…

Editör: Habererk Com