İYİ Parti lideri Meral Akşener, ATO Congresium'da düzenlenen İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Torpil düzenini sürdürdüler. Öğretmenliğin itibarını 2 paralık ettiler. Fedai öğretmenimizi yaşatamadılar. Başkentin göbeğindeki alçak bir suikastı görmezden geldiler. Katilleri, azmettiricileri, alçaklığa ortak olanları bilmezlikten geldiler. Yargı süreçlerine müdahale ettiler. Gencecik bir akademisyenin kanını yerde bıraktılar.

Yani Sinan Ateş'i de yaşatamadılar. İşte tam da bu nedenle bizler bugün buradayız. Dimdik, omuz omuza ayaktayız. Çünkü devletimizin beceriksiz bir iktidarın elinde içine düşürüldüğü bu acizliği reddediyoruz.

14 Mayıs'tan itibaren milletimizi yaşatan yeni bir yaşam vaadediyoruz.” Dedi.

RECEP BEY VE ARKADAŞLARINA ADİL DAVRANACAĞIZ

“Adaletin en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar.

Adaleti sadece bir süs, bir kılıf, bir silah olarak kullanıyorlar. Çünkü adaleti keyiflerine göre yön verebilecekleri bir oyuncak gibi görüyorlar.

14 Mayıs'tan sonra Recep bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz.

Çalan ve soyanlardan hesap sormak yürek ister. Onlarda öyle bir iradenin olmadığını biliyoruz. Biz de Cumhuriyetimizden miras aldığımız, Ata'mızdan gördüğümüz mangal gibi bir yürek ve vizyon var.

Türkiye karnı aç yorgun çocuk olmayacak. Adil Türkiye tarih yazacak” dedi.

Editör: Habererk Habererk