Hukukçu Mehmet Saral, Halk TV'de katıldığı bir programda Meral Akşener'in siyaseten bittiğini, gençlerin önünü açması gerektiğini anlatarak şu sözleri söyledi:

"Meral Hanım'ın siyaseti bitmiştir. Kendisi farkında mı, kurultayda göreceğiz. CHP lideri gençleşmeyi başardı. İYİ Parti de Mehmet Tolga Akalın'la yenilenmeli."

İYİ Parti şimdi değişime karşı direniyor. Meral Hanım'ın siyaseti bitmiştir, bunun farkında olup olmadığını kurultayda göreceğiz. Meral Akşener'in yeni siyasetçilerin önünü açması lazım. Ben size Tolga Bey'den bahsetmek istiyorum. 50 yaşında genç hukukçu, 17 yaşından beri siyasetin içinde olan, tarih bilgisi yüksek, hukuk alanında bilgisi olan bir arkadaş. 70 yaş grubu siyasetçilerin siyasetten çekilmeleri ve gençlerin önünü açmaları gerekir. CHP bunu başardı. İYİ Parti de kendini değiştirip yenilemezse tarihin çöplüğüne gidecektir.

AKP’li Külünk’ten partisine zehir zemberek sözler! AKP’li Külünk’ten partisine zehir zemberek sözler!

Meral Akşener İYİ Parti'de ısrar ederse partisini alıp AKP'nin kapısına gidecektir, başka bir çıkış yolu da kalmamıştır. Meral Hanım, bundan sonra ne yaparsa yapsın, partiyi tekrar yükseltemez. Meral Hanım durmadan aşağı doğru gidiyor, bu koltuk sevdasından vazgeçmesi gerekiyor.

Editör: Habererk Com