Merih Demiral, başlattığı kampanyayla birlikte 5 milyon lira değerinde yardım topladı. Demiral, sosyal medya hesabı üzerinden Ronaldo, Dybala ve Bonucci'in formalarının satışıyla Ahbap Derneği'ne bağış yapmıştı.

"Şimdi Haaland’ın formasını açık artırmaya çıkarttık."

Merih Demiral, tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Deprem Özel’ yayınına telefon bağlantısıyla katıldı. 

Demiral yaptığı açıklamada, "Şimdi Haaland’ın formasını açık artırmaya çıkarttık. İnsanlar da sağ olsun ilgi gösteriyor. Buradan gelecek her yardımı da Ahbap Derneği’ne bağışlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açık artırmayla satılacak olan formanın müzayedesinden elde edilecek olan gelir Ahbap Derneği'ne bağışlanacak. 

Harry Kane ve Kevin De Bruyne'de katıldı

Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezli ve 10 il ile Suriye'yi etkileyen depremle ilgili diğer sosyal medya paylaşımında ise İngiliz yıldız golcü Harry Kane'in en derin taziyelerini ilettiğini vurgulayarak, "Üzüntülerini dile getirdi. Harry Kane'in imzalı formasını açık arttırmayla satıyoruz." diye söyledi.

Milli futbolcu, diğer paylaşımında ise "Kevin De Bruyne'ün imzalı formasını da açık arttırmayla satıyoruz." açıklamasını yaptı.

Kampanyaya katılan İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen İspanyol futbolcu Alvaro Morata ve Fransız golcü Antoine Griezmann'ın formalarının satış süreci ise devam ediyor.

Editör: Merve Kankan